Vitaminen en supplementen

 

Multivitamine-sap  is ook een belangrijke onderdeel voor gouldamadine’s. Met deze multivitamine-sa geeft u uw gevederde vriend een optimaal vitamine aanbod.

Vitamine A is belangrijk voor recessieve vogels, daar vallen mij blauwe gouldsamadine’s onder, maar ook voor de witte gouldsamadine’s hebben een toevoeging van deze vitamine nodig. Een tekort kan aantasting van de huid (epitheel), keelholte, slok-darm en ademhalingswegen veroorzaken. mijn zelf gekweekte gouldamadine’s gebruik ik dit minimaal.

 Vitamine E gebruikt voor verbetering van de vruchtbaarheid. Het wordt hier ook wel “vruchtbaarheidsvitamine” genoemd. Avian Vitamine E is dus een hoogwaardige vitamine voor optimale bevruchting bij alle vogels. ik heb met het gebruiken van de Vitamine E   positive ervaringen meer. Door het hoge Vitamine gehalte werkt het prestatie verhogend en heeft een positive invloed op de totale stofwisseling.

 

 

 

Knoflook: Tijdens de afbraak van knoflook in het organisme ontstaan meerdere stoffen die de doorbloeding bevorderen. Het werkt desinfecterend in krop, maag en darm, helpt tegen ziektekiemen, verbetert het uithoudingsvermogen, werkt slijmoplossend en vermindert de algehele slijtage.

 

Appelazijn en met het toevoegen van het drinkwater wordt dit verzuurd. De dosering is ongeveer 1,5 ml per liter drinkwater. hierdoor zal de pH-waarde in de krop voldoende zakken om de schimmelvorming te kunnen afnemen.

Anti luchtpijpmijt

 

Vitaminen en supplementen verkrijgbaar in de webshop