kweekruimten

 

 

Zelf kweek ik met een ruimte van 60x40x40 per broedkooi, ik zorg er voor dat mij kweekruimten minimaal op 15 graden blijft. elke ruimte is voor zien van ledverlichting, die automatisch van zonsopgang naar de nacht gaat door de Led controller TC420. Het is bij mij nooit donker in de nacht! Ik heb alle verlichting ’s nachts op 1% branden ,zie dit als maan licht

Vogels kunnen ook midden in de nacht nog schrikken van iets! Met 1% maanlicht kunnen de gouldamadine altijd hun weg nog terug vinden naar het nest.

Het kweken van de gouldamadine, doet iedereen op zijn eigen manier, je kunt goed luisteren naar de kwekers om je heen, maar wat ik zelf heb geleerd, is dat je er een eigen draai aan moet geven, en kijken waar jij het beste resultaat bij hebt!

Ik ben zelf super enthousiast over mijn hobby en passie betreffende het houden van gouldamadine. Ik hoop dat ik jullie ook zo enthousiast krijg om de stap te nemen en deze passie met jullie te mogen delen klik hier voor een kijkje in mijn kweekruimten

 

Led controller TC420

 

u kunt de controller verkrijgen in de Webshop en u vind hier de verschillende licht schema’s plaatsen. Deze kunt u hieronder downloaden.

Download tijdcontroller

 

Led verlichting verkrijgbaar in de Webshop

 

 

Voor vragen kunt u mij uiteraard een mail sturen