Driekleur papagaai amadines kopen

zelf kweek ik ook de Driekleur papegaai amadine ik vind het een fantastische mooie vogel om naar te kijken, de Driekleur papegaai amadine is heel anders in gedrag dan de Gouldamadine en dat maakt het voor mij juist erg leuk en afwisselend om mee te kweken. ook met de Driekleur papegaai amadine ben ik erg fanatiek en super enthousiast. Het kweken moet eigelijk net als mijn Gouldamadine zijn op hoog niveau, zo hou ik voor mijn zelf de lat hoog om de perfecte vogels te kweken. wilt u Driekleur papegaai amadine kopen dan bent u op het juiste adres. ik heb regelmatig mooie Driekleur papegaai amadine te koop ik ben voornamelijk gespecialiseerd in de wildkleur. heeft u interesse neem dan even contact met mijn op via de mail of WhatsApp.

 

 

De Driekleur papegaai amadine is een mooie vogel die voorkomt tussen de Filippijnen en Australië.  De vogels worden zo’n 13 centimeter groot en variëren sterk in kleur. Er zijn vele kleuren drie kleurpapegaai amadines, net als bij de Gouldamadines.

 

de Drie kleurpapegaai amadine Kweken is lastig omdat het mannetje moeilijk van het vrouwtje ( popje) te onderscheidenis.

 

De Driekleur papegaai amadine is heel geliefd bij vogelliefhebbers. Vele mensen houden deze prachtige vogels in hun eigen voliere ze kunnen goed overwinteren met een vorstvrij nachthok. De driekleur papegaai amadine zijn sociaal en kunnen prima in een gezelschapsvolière geplaats worden .

 

Driekleur papegaai amadine man of pop doordat zij zo verspreid zijn komen er 10 ondersoorten voor, die allemaal Driekleur papegaai amadine worden genoemd. Zij hebben de voorkeur voor dichten beplanting en leven in kolonieverband. het verschil tussen het man en pop is te zien doordat het blauwe masker bij de man feller van kleur is en veder doorloopt.