Kweekruimte voor de Gouldamadine

  • door

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=’scroll’ bottom_border_style=’scroll’ margin=” custom_margin=’0px’ scroll_down=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzg293l0′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Kweek ruimte voor de Gouldamadine.

Zelf kweek ik met een ruimte van 60x40x40 per broedkooi, elke ruimte is voor zien van ledverlichting,Ā  die automatisch van zonsopgang naar de nacht gaat. Het is bij mijn nooit donker in de nacht! Ik heb alle verlichting ‘s nachts op 1% branden zie dit als maan lichtšŸŒ›Ā vogels kunnen ook midden in de nacht nog schrikken van iets?Ā  Met 1% maanlicht kunnen de goulds altijd hun weg nog terug vinden naar het nest.

Het kweken vanĀ  de gouldamadine, doet iedereen op zijn eigen manier, je kunt goed luisteren naar de kwekers om je heen, maar wat ik zelf heb geleerd,Ā  is dat je er een eigen draai aan moet geven, en kijken waar jijĀ  het beste resultaat bij hebt!

Ik ben zelfĀ  super enthousiast over mijn hobby en passie van het houden van gouldamadineĀ  ik hoop dat ik jullie ook zo enthousiast krijg om de stap te nemen en deze passie met jullie te mogen delenšŸ˜

[/av_textblock]

[/av_section]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *